Opleidingen

Bij MSP Opleidingen starten in september de opleidingen Sportmassage, Wellnessmassage, Ontspanningsmassage en Voetreflexmassage.
Daarnaast starten er voortdurend andere interessante opleidingen en cursussen. Check de cursuskalender en schrijf je in!
 
♦ Erkend opleiderOpen dagen Cursuskalender Unieke opleidingen Belastingvoordeel 
 
 

Opleiding Physical Performance Trainer

Beschikbare data: 12-5
Deze opleiding is een moderne variant van de wellicht meer bekende cursus conditie - hersteltrainer. Veel praktijk, met goede wetenschappelijke onderbouwing en topdocenten!

Opleiding Sportzorgmasseur / Blessurepreventie nieuw

Beschikbare data: 23-9, 1-10
Dé nascholing voor de gediplomeerde sportmasseur met perspectief om deel uit te maken van de sportzorgketen en samen te werken met de fysiotherapeut en de sportarts. Deze opleiding vervangt de oude blessurepreventie opleiding.

Opleiding Sportpedicure - Medisch Pedicure Sport

Beschikbare data: 11-9, 17-9
Nieuwe kans voor de medisch pedicure om een plaats in te nemen in de sportzorgketen.

Opleiding Triggerpointtherapie

Beschikbare data: -
De opleiding triggerpointtherapie leidt op tot Triggerpoint Practitioner®. De opleiding is op HBO niveau en wordt in het Nederlands gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. Engelstalige literatuur. Je behaalt het diploma Triggerpoint Practitioner.

Opleiding Sportmassage

Beschikbare data: 18-9, 19-9, 20-9
Word sportmasseur / sportverzorger en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportvereniging, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapiepraktijk.

Opleiding Wellnessmassage

Beschikbare data: 21-9
Word wellnessmasseur en ga aan de slag in een eigen massagepraktijk, een sauna, beautyfarm, kuuroord, thermen, op een cruiseschip, in een hotel, recreatieoord, of een zwemparadijs.

Opleiding Voetreflexmassage

Beschikbare data: 19-9, 20-9
Word voetreflexmasseur en breid je dienstenpakket verder uit met deze mooie behandelmethode.

Opleiding Ontspanningsmassage

Beschikbare data: 20-9
Een gedegen praktisch gerichte massage opleiding volgen? Dan is de opleiding Ontspanningsmassage geknipt voor jou!

Opleiding Ontspanningsmassage dagopleiding

Beschikbare data: -
Een gedegen praktisch gerichte massage opleiding volgen? Dan is de opleiding Ontspanningsmassage geknipt voor jou! Dit is de speciale dagopleiding op zondag. Een compacte opleiding voor het ACE diploma Ontspanningsmassage.

Opleiding Sportmassage dagopleiding

Beschikbare data: -
Start in Januari 2017 met de opleiding sportmassage bij het expert opleidingsinstituut sportmassage en behaal voor de zomer het diploma Sportmassage! Uniek: we bieden deze opleiding aan inclusief examenkosten!
Made by Hebbink.com!